info@brondy.nl | +31 6 232 876 05

“Vanaf het creëren van een concept  het project te zien ontwikkelen tot een werkelijk interieur vind ik het mooiste wat er is!”

BRONDY interior design is een ontwerpbureau wat interieurconcepten ontwikkelt, realiseert en coördineert voor hospitality projecten. Bij het ontwikkelen van een concept wordt er na brainstormsessies met de opdrachtgever een compleet concept uitgewerkt om er voor te zorgen dat alles tot in detail klopt. Zo kijkt BRONDY niet alleen naar het interieur maar ook naar het ondernemingsplan zoals: Wie is mijn doelgroep, wat wil ik mijn gasten bieden, hoe kan ik mijn gasten verrassen en hoe kan ik mijn gasten een totale belevenis laten ervaren? Door al deze facetten mee te nemen in het interieurontwerp creëer je een onderneming die succesvol zal zijn en meer omzet zal genereren. 

Fleur Brondy studeerde in 2011 af aan de Koninklijke Academie Beeldende Kunst in Den-Haag als interieurarchitect. Naast deze studie studeerde zij ook bedrijfswetenschappen aan de Universiteit in Leiden. Hierna heeft zij al vele projecten mogen realiseren. Haar portfolio omvat hotels, restaurants, bars, winkels maar ook particuliere projecten. 

Haar projecten worden gekenmerkt door karaktervolle en conceptuele interieurs. De stoffering en materialisering zijn vaak speciaal ontworpen, want ieder project is uniek en specifiek ontwikkeld voor dat project.