info@brondy.nl | +31 6 232 876 05

Mijn passie is om vanaf het bedenken van een concept, het ontwerp te zien ontwikkelen van idee tot realisatie.

Mijn liefde voor (interieur) architectuur was er al op zeer jonge leeftijd, waardoor ik wist welk pad ik moest bewandelen, zodat mijn droom werkelijkheid zou worden. In 2007 voltooide ik op het hout -en meubileringscollege de studie tot manager wonen. In 2011 studeerde ik af aan de Koninklijke Academie Beeldende Kunst Den-Haag als interieurarchitect. Naast deze studie studeerde ik ook bedrijfswetenschappen aan de Universiteit in Leiden, waarna ik al snel eigen projecten ging realiseren.

Ik begon in 2013 mijn eigen bureau, omdat ik steeds vaker gevraagd werd voor diverse projecten. Tot 1 oktober 2021 werkte ik als senior interior designer bij E.S.T.I.D.A in Amsterdam, waar ik bijna 6 jaar gewerkt heb. Daarnaast ben ik altijd mijn eigen projecten blijven realiseren voor hospitality projecten, maar ook voor particulieren.

Doordat ik tijdens mijn studie (vanaf 2005) al in het vak werkzaam ben, heb ik de afgelopen 16 jaar al veel ervaring opgedaan bij diverse bedrijven.

De zakelijke projecten zoals openbare ruimtes en hospitality projecten zoals hotels, restaurants en musea spreken mij het meest aan, doordat je hierbij een compleet concept ontwikkelt tot aan een succesvol lopend bedrijf.